Κάδος ανακύκλωσης


Τα λάθη είναι κάτι που κάνουμε όλοι κάθε μέρα. Σε περίπτωση που διαγράψετε κάποιο σημαντικό email που είχε τοποθετηθεί στον φάκελο των απορριμμάτων, τυπικά δεν θα πρέπει να είστε σε θέση να το ανακτήσετε. Χάρη στο Cloud Mail και στον φάκελο του Κάδου, μπορείτε να ανακτήσετε το email μόνοι σας εντός 30 ημερών. Τα διαγραμμένα email είναι προσβάσιμα κάνοντας δεξί κλικ στον φάκελο απορριμμάτων και επιλέγοντας “Recover Deleted Items”. Απλό, έτσι δεν είναι

Επίσης μπορείτε να ορίσετε μια πολιτική διατήρησης σε όποιον φάκελο θέλετε. Απλά πρέπει να κάνετε δεξί κλικ σε κάθε φάκελο και να επιλέξετε την πολιτική διατήρησης που επιθυμείτε. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη κάτω από τις ιδιότητες του φακέλου. Με την ενεργοποίηση της διατήρησης μηνυμάτων σε έναν φάκελο, τα μηνύματα που εμπίπτουν εντός του εύρους που επιλέξατε θα απαιτούν ρητή επιβεβαίωση πριν διαγραφούν.

Επιπρόσθετα μπορείτε αν θέλετε να ενεργοποιήσετε την επιλογή απόρριψης μηνυμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, τα μηνύματα στον συγκεκριμένο φάκελο που είναι παλαιότερα από το κατώτατο όριο διάθεσης που έχετε ορίσει θα υπόκεινται σε αυτόματο καθαρισμό και διαγραφή. Έτσι μπορείτε να τηρείτε το γραμματοκιβώτιο σας καθαρό από τα παλιά email χωρίς να χρειάζεται να τα διαγράψετε χειροκίνητα.

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Χίου 40, 153 43 Αγία Παρασκευή
Τηλ.: +30 210 6090592
Fax: +30 211 0134522

Social