Καλώς ήρθατε

Σκεφτείτε να έχετε ένα Windows PC χωρίς το hardware! Δύσκολο να το φανταστείτε; Με το Cloud PC μπορείτε να έχετε μια επιφάνεια εργασίας Windows (VDI) διαθέσιμη από παντού. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο Internet και δυνατότητα για Remote Desktop. Οι εφαρμογές και τα δεδομένα σας είναι προσβάσιμα από το γραφείο σας, το σπίτι ή εν κινήσει. Το υψηλότερο επίπεδο φυσικής ασφάλειας είναι τώρα διαθέσιμο. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και ο υπολογιστής σας στο cloud! Τσεκάρετε τα χαρακτηριστικά αυτής της θαυμάσιας υπηρεσίας και αναβαθμίστε την επιχείρηση σας!

Learn More

Χαρακτηριστικά

Το Cloud PC κάνει χρήση της πλατφόρμας virtualization της Microsoft και μέσω του VDI προσφέρει μια Αναβαθμισμένη Εμπειρία Χρήστη. Το Virtual Desktop έχει πολλές νέες δυνατότητες. Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά...

Generic placeholder image

Φυσική ασφάλεια

Αυτό το PC δεν μπορεί να κλαπεί, να χαλάσει ή να έχει πρόσβαση σε αυτό οποιοσδήποτε. Επομένως προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας για τα δεδομένα σας!

Generic placeholder image

Πρόσβαση από παντού

Χρησιμοποιείστε το Desktop σας από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή. Ό,τι χρειάζεστε είναι μια συσκευή με πρόσβαση στο Internet και δυνατότητα Remote Desktop.

Generic placeholder image

Τέρμα στις βλάβες

Το Cloud PC σας προσφέρει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από το hardware. Όχι πια δυσλειτουργίες στο hardware, βλάβες σκληρών δίσκων ή άλλα προβλήματα. Απλά το χρησιμοποιείτε!

Generic placeholder image

Μειωμένο κόστος

Έχετε ελέγξει το budget που χρειάζεστε για νέο hardware και software για την εταιρία σας; Τώρα συγκρίνετε το με το κρατήσετε τους ίδιους υπολογιστές και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Cloud PC!

Generic placeholder image

Υψηλή διαθεσιμότητα

Το Cloud PC βασίζεται στην πλατφόρμα virtualization της Microsoft και σε enterprise-class υποδομές που βρίσκονται σε ένα από τα καλύτερα datacenter της Ευρώπης. Εγγυόμαστε διαθεσιμότητα 99,99%.

Generic placeholder image

Εύκολη κλιμάκωση

Το Cloud PC μπορεί να κλιμακωθεί με ευκολία. Μπορείτε να έχετε περισσότερο χώρο στο δίσκο για τα αρχεία σας, Microsoft Office 365 και πολλά άλλα.

Τιμές

Θα ανακοινωθούν σύντομα!

Δείτε τις υπόλοιπες cloud υπηρεσίες μας!

Επικοινωνία


Τοποθεσία

Reichenberger Str. 22b
33605 Bielefeld
Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία
Γερμανία

Τηλ. (GR): 210 6090592
Τηλ. (DE): +49 (0)521 96121370
Fax (GR): 211 0134522

Social