Πρόσβαση από παντού


Μια από τις πιο κρίσιμες εφαρμογές για να έρθει στο cloud είναι το email, το ημερολόγιο και η συνεργασία. Και αυτό γιατί τα παραδοσιακά συστήματα όπως ο Microsoft Exchange και το Outlook χρησιμοποιούν το desktop για κύριο αποθηκευτικό χώρο και πρόσβαση. Το Cloud Mail ενδυναμώνει το εν κινήσει ανθρώπινο δυναμικό σας δίνοντας στους χρήστες την επικοινωνία και τα εργαλεία συνεργασίας που χρειάζονται, οποτεδήποτε, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή.

Το Cloud Mail είναι πλήρως συμβατό με τα πρότυπα συστήματα για email, όπως το Apple Mail, το Microsoft Outlook και τον Microsoft Exchange, έτσι ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε συμβάντα ημερολογίου με πελάτες ή προμηθευτές, είτε έχουν Cloud Mail είτε όχι.

Επιπρόσθετα το Cloud Mail μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιαδήποτε συσκευή και σε οποιοδήποτε πρόγραμμα πελάτη (client) κάνοντας χρήση των γνωστών πρωτοκόλλων POP3, IMAP και SMTP. Επίσης τρέχει σε όλους τους δημοφιλείς browsers προσφέροντας όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς και ακόμα περισσότερα. Μάθετε περισσότερα για την παραγωγικότητα και την συμβατότητα.

Το Cloud Mail λειτουργεί επίσης άψογα με το πρόγραμμα Zimbra Desktop. Πηγαίνετε στις εφαρμογές και κατεβάστε το πρόγραμμα πελάτη για το λειτουργικό σας σύστημα, Windows, Mac OS X ή Linux.

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Χίου 40, 153 43 Αγία Παρασκευή
Τηλ.: +30 210 6090592
Fax: +30 211 0134522

Social