Εναλλακτική του MS Exchange


Μια από τις πιο κρίσιμες εφαρμογές για να έρθει στο cloud είναι το email, το ημερολόγιο και η συνεργασία. Και αυτό γιατί τα παραδοσιακά συστήματα όπως ο Microsoft Exchange Server και το Outlook χρησιμοποιούν το desktop για κύριο αποθηκευτικό χώρο και πρόσβαση. Εκτός και αν το αντιμετωπίζετε, στον σημερινό κόσμο αυτό δεν είναι αρκετό.

Το Cloud Mail είναι μια browser-based πλατφόρμα επιχειρηματικής κατηγορίας για email, ημερολόγιο και συνεργασία, σχεδιασμένη για φορητότητα μέσα από το cloud. Είναι πολύ εύκολη στη διαχείριση και πιο αποδοτική στην κλιμάκωση.

Το Cloud Mail διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς. Email, επαφές, ημερολόγια, εργασίες, καθώς και μια υπηρεσία ανταλλαγής αρχείων που ονομάζεται "Briefcase". Όμως προσφέρει πολύ περισσότερα από ότι τα πατροπαράδοτα συστήματα όπως ο Microsoft Exchange, το Groupwise και το Lotus Notes της ΙΒΜ. Με το Cloud Mail τα εισερχόμενα σας γίνονται η καρδιά της επικοινωνίας. Ό,τι χρειάζεστε είναι προσβάσιμο μέσα σε ένα περιβάλλον χρήσης, έτσι να είστε πολύ πιο παραγωγικοί. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση εύκολα σε χάρτες, να αναζητήσετε επαφές ή να κάνετε μια κλήση με ένα απλό δεξί κλικ. Ό,τι κάνετε κάθε μέρα είναι εκεί!

Το Cloud Mail είναι πλήρως συμβατό με τα πρότυπα συστήματα για email, όπως το Apple Mail, το Microsoft Outlook και τον Microsoft Exchange, έτσι ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε συμβάντα ημερολογίου με πελάτες ή προμηθευτές, είτε έχουν Cloud Mail είτε όχι.

Επιπρόσθετα το Cloud Mail μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιαδήποτε συσκευή και σε οποιοδήποτε πρόγραμμα πελάτη (client) κάνοντας χρήση των γνωστών πρωτοκόλλων POP3, IMAP και SMTP. Επίσης τρέχει σε όλους τους δημοφιλείς browsers προσφέροντας όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς και ακόμα περισσότερα.

Το Cloud Mail λειτουργεί επίσης άψογα με το πρόγραμμα Zimbra Desktop. Πηγαίνετε στις εφαρμογές και κατεβάστε το πρόγραμμα πελάτη για το λειτουργικό σας σύστημα, Windows, Mac OS X ή Linux.

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Χίου 40, 153 43 Αγία Παρασκευή
Τηλ.: +30 210 6090592
Fax: +30 211 0134522

Social