Ασφάλεια δεδομένων


Δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση στις πληροφορίες και στα εργαλεία συνεργασίας από παντού και από οποιαδήποτε συσκευή, συνθέτει πραγματική πρόκληση για το τμήμα IT της εταιρίας σας, όταν πρόκειται για την ασφάλεια και τη συμμόρφωση. Γι’ αυτό και οι ηγέτες της πληροφορικής μετακινούνται σε cloud υποδομές και αρχίζουν να χρησιμοποιούν το λογισμικό ως υπηρεσία (Software as a Service).

Το Cloud Mail είναι η τέλεια λύση για email, ημερολόγιο και συνεργασία στο cloud. Δίνει στους τελικούς χρήστες την πρόσβαση και την ελευθερία που θέλουν και στους IT administrators την ασφάλεια που χρειάζονται. Το Cloud Mail κάνει χρήση της πλατφόρμας Zimbra Collaboration Suite. Η Zimbra είναι βαθύτατα δεσμευμένη μιας ασφαλούς εμπειρίας συνεργασίας για τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους χρήστες του λογισμικού της.

Επιπλέον η Zimbra χρησιμοποιεί το "NVD Common Vulnerability Scoring System v2" ("CVSS") για να βαθμολογεί και να επικοινωνεί τα χαρακτηριστικά και το επείγον των τρωτών σημείων / απειλών. Μόλις μια απειλή βαθμολογηθεί από το "CVSS" η Zimbra αποδίδει μια "Αξιολόγηση ταξινόμησης απειλής" με βάση τη βαθμολόγηση από το "CVSS". Η αξιολόγηση αυτή καθορίζει το πώς θα ανταποκριθεί το Zimbra στην απειλή, όπως καθορίζεται στην Πολιτική Ανταπόκρισης Ασφάλειας της Zimbra.

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Χίου 40, 153 43 Αγία Παρασκευή
Τηλ.: +30 210 6090592
Fax: +30 211 0134522

Social