Παραγωγικότητα


Το Cloud Mail είναι μια πλατφόρμα επιχειρηματικής κατηγορίας για email, ημερολόγιο και συνεργασία, σχεδιασμένη για φορητότητα μέσα από το cloud. Σας βοηθά να είστε πιο οργανωμένοι και πιο παραγωγικοί από ποτέ, επειδή οι πληροφορίες σας σας ακολουθούν όπου και αν πάτε. Σκεφτείτε το σαν το δικό σας cloud!

Το Cloud Mail διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς. Email, επαφές, ημερολόγια, εργασίες, καθώς και μια υπηρεσία ανταλλαγής αρχείων που ονομάζεται "Briefcase". Ό,τι χρειάζεστε είναι προσβάσιμο μέσα σε ένα περιβάλλον χρήσης, έτσι να είστε πολύ πιο παραγωγικοί. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση εύκολα σε χάρτες, να αναζητήσετε επαφές ή να κάνετε μια κλήση με ένα απλό δεξί κλικ. Ό,τι κάνετε κάθε μέρα είναι εκεί!

Θα πρέπει να έχετε την ελευθερία να επεκτείνετε και να προσαρμόσετε τη ροή της εργασίας σας για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Με το Cloud Mail ακόμη και οι πιο κοινές λειτουργίες όπως οι αναζήτηση είναι ασυνήθιστα ισχυρές. Μπορείτε να αναζητήσετε μέσα σε μηνύματα, συναντήσεις, ακόμη και συνημμένα, χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε αριθμό κριτηρίων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σύνθετες αναζητήσεις και να τις αποθηκεύσετε για επαναχρησιμοποίηση αργότερα. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε φακέλους αν θέλετε, αλλά οι αναζητήσεις είναι τόσο ισχυρές που πραγματικά δεν χρειάζεται.

Ο προγραμματισμός των meeting δεν ήταν ποτέ ευκολότερος. Όταν δημιουργείτε ένα συμβάν στο ημερολόγιο από ένα μήνυμα, αυτό φέρνει όλες τις πληροφορίες και τα συνημμένα που σχετίζονται με αυτό. Και ένα ευφυές σύστημα προγραμματισμού προτείνει ώρες, αίθουσα και πόρους.

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Χίου 40, 153 43 Αγία Παρασκευή
Τηλ.: +30 210 6090592
Fax: +30 211 0134522

Social